Uw winkelwagen: € 0,00

Betalingen binnen www.Armbandenwinkel.nl gebeuren altijd binnen een beveiligde betaalomgeving. We bieden je de volgende betaalmogelijkheden: 

 

1. iDeal: (internetbankieren)

Iedereen die bankiert via een Nederlandse bankrekening kan kiezen voor deze betaalmethode. Nadat je bestelformulier is ingevuld en je op de verzendknop hebt geklikt, wordt je naar een beveiligde betalingsomgeving van je eigen bank geleid. Het totaalbedrag staat al ingevuld en je hoeft alleen met je inloggegevens en unieke code de betaling te bevestigen. iDeal is een zeer veilige en veel gebruikte betalingsmethode die wordt gegarandeerd door de Nederlandse banken. Na de betaling ontvang je per email een bevestiging van je bestelling.


2. Mistercash: (internetbankieren voor Belgische klanten)

Iedereen die bankiert via een Belgische bankrekening kan kiezen voor deze betaalmethode. Nadat je bestelformulier is ingevuld en je op de verzendknop hebt geklikt, wordt je naar een beveiligde betalingsomgeving van je eigen bank geleid. Het totaalbedrag staat al ingevuld en je hoeft alleen met je inloggegevens en unike codde de betaling te bevestigen. Mistercash is een zeer veilige en veel gebruikte betalingsmethode die wordt gegarandeerd door de Belgische banken. Na betaling ontvang je per email een bevestiging van je bestelling.

 

3. Bankoverschrijving:

Indien je hiervoor kiest ontvang je (net als iedereen) een bevestigingsmail met daarin de betalingsinstructies. Hierin vragen we je om het totaalbedrag bij vooruitbetaling te voldoen aan:

 

     Trendstrading

     Zoetermeer

     Rekeningnummer: NL49 RABO 0158061934

     Met de vermelding van het bestelnummer

     Bij betaling met een bankrekening buiten Nederland is het vereist dat je hierbij

     de BIC- en IBAN- code behorende bij ons rekeningnummer vermeldt: 

     BIC: RABONL2U

     IBAN: NL49 RABO 0158061934